Contactează-ne

Ia legătura cu membrii din echipa noastră.

Vânzări

Vrei să achiziționezi sau să îți deschizi o franciză? 

Întrebări

Ai întrebări despre serviciile noastre? 

Suport

Ai probleme tehnice cu unul din produsele noastre? 

FAQ

Pentru a putea intra în legătură cu noi trebuie să completezi formularul de contact iar unul dintre consultanții noștri te va contacta în cel mai curând timp posibil!

Pentru a începe achiziția unei francize trebuie să programezi un apel cu unul din reprezentanții noștri. În cadrul apelului va trebui să stabilești mai multe detalii precum afacerea care te interesează, modalitatea de finanțare, criteriile de selecție etc. După acest apel vei intra într-un proces de validare în care stabilim potrivirea dintre brand și tine. După acești pași sunt finalizați, se semnează contractul de franciză și se poate începe deschiderea afacerii.

Pentru a-ți găsi franciza potrivită, trebuie să te uiți peste partea financiară. Trebuie să vezi ce te pasionează, care sunt criteriile pe care tu personal le-ai accepta, ce produse consideri că pot fi vândute mai departe cu încredere clienților etc. Discuția cu unul dintre consultanții noștri te poate ajuta să iei o decizie informată!

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi. Împreună vom trece printr-o serie de workshop-uri ca tu să îți poți standardiza afacerea și să îți poți vinde ideea în sistem de franciză!

Contact

Completează formularul de contact și vom reveni la tine cu mai multe detalii.

Cerere pentru pagina: Contact