Cum a aparut ideea Griller
Cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de rețele de francize și cu peste 200 de locații deschise, am înțeles că e momentul să construim un concept diferit pentru piața din România – un restaurant de tip Fast Casual QSR, care să permanentizeze experiența plăcută pe care o oferă un Food Truck, nostalgia mâncării de acasă, un meniu variat care să acopere principalele segmente orare ale zilei, mic dejun, prânz și cină și care să satisfacă nevoile partenerilor noștri, atât prin diversitate cât și prin calitate.
Așa a luat naștere Griller, un lanț de restaurante Fast Casual QSR, cu locații amplasate exterior, în zone cu trafic ridicat, pentru a fi cât mai aproape de partenerii noștri.
Experienţa
Conceptul Griller este în sine destul de simplu: mâncarea rapidă devine lentă – în timp ce rămâneți rapid!
Datorită pregătirii minuțioase și proceselor simplificate, în restaurantele noastre nimeni nu așteaptă prea mult indiferent dacă savurăm o cafea de specialitate, o bere artizanală, un burger black angus sau o porție de tagliatelle cu ciuperci și pecorino, timpul de servire rămâne de aproximativ 2 minute, cu o poveste din partea noastră, inclusă.